HomeFaciliteitenKruiningenOmgevingContactAnnuleringsbeleidAlgemene voorwaarden
B&B De Witte Stee

Algemene voorwaarden
De gastenkamer is eigendom van en wordt beheerd door C.L. van Koeveringe en E.A.H.C. Schaerlaeckens, hierna te noemen “beheerder”. De beheerder kan zich in voorkomende gevallen laten vervangen door een andere gastheer/vrouw of vertegenwoordiger.

- Deze Algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle gebruikers van Bed&Breakfast De Witte Stee te Kruiningen.

- Met het bevestigen van de reservering worden de Algemene voorwaarden van kracht. Op verzoek wordt een exemplaar van deze Algemene voorwaarden kosteloos verstrekt aan de gebruikers.

- De beheerder is niet aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal van eigendommen van de gebruikers. Alle risico’s met betrekking tot een verblijf in de Witte Stee zijn voor rekening van de gebruikers.

- Beschadigingen en vermisssingen van roerende en onroerende goederen van de beheerder dienen door de gebruiker onmiddellijk te worden gemeld en vergoed aan de beheerder.

- Gasten dienen de instructies van de beheerder op te volgen.

- De beheerder kan gasten, bij overtreding van deze Algemene voorwaarden en bij ongepast gedrag, met onmiddellijke ingang de toegang tot de Witte Stee ontzeggen en/of weigeren, zonder nadere mededeling en opgaaf van redenen en zonder restitutie van verblijfskosten.

- De administratie van beheerder is bepalend bij onderling meningsverschil tenzij de gebruikers het tegendeel kunnen bewijzen.

- Voorafgaande aan de definitieve reservering stuurt de beheerder een bevestiging van de aangevraagde boeking met daarin de datum en het totaalbedrag. Na akkoordbevinding en retourzending hiervan is de reservering definitief. Op onze reserveringsbevestiging wordt verwezen naar deze Algemene voorwaarden.

- De verblijfskosten dienen vooraf te worden overgemaakt op bankrekeningnummer  518623424 tnv   Schaerlaeckens CJ  ovv naam en reserveringsdatum. Indien u korter dan 7 dagen voor de aanvang van de overeengekomen periode boekt  kan het overeengekomen bedrag ook contant worden voldaan bij aankomst.

- Op de dag van aankomst kunt u vanaf 16.00 uur in het gastenverblijf terecht. Op de dag van vertrek dient het gastenverblijf om 10.30 uur vrij te zijn. Indien u verwacht later dan 19.00 uur aan te komen bij de Witte Stee dient u dit telefonisch even te melden.

- Bij voortijdig vertrek vindt geen restitutie plaats.

- Gebruik door derden van de bed&breakfast is niet toegestaan.

- Roken in het verblijf en in de recreatieruimte is niet toegestaan. U kunt daarvoor gebruik maken van een overdekt zitje buiten. Het branden van kaarsen in het verblijf is eveneens niet toegestaan.  

- Huisdieren zijn niet toegestaan in het gastenverblijf en of in de tuin. Wij verzoeken u dringend uw huisdier niet mee te nemen en in de auto te laten verblijven.

- Indien u gebruik wilt maken van onze fietsen, dient u deze bij het wegzetten hiervan de fiets op slot te doen en aan het kettingslot te bevestigen. Het gebruik van deze fietsen is voor eigen risico. We zijn niet aansprakelijk voor enige schade die voortvloeit uit het gebruik van de fietsen.

Wij wensen u een aangenaam verblijf in onze Bed & Breakfast.